Spannende aankondiging!

Maak kennis met het kind achter de hulpvraag!

Met het kleurrijke kaartspel Even een (levens)vraagje?’ kom je er op een speelse manier achter hoe het kind bij jou in de praktijk nu eigenlijk echt in het leven staat. Waar is het trots op? Wat gaat goed? Wat kan beter? Waar komen bepaalde angsten vandaan? ‘Even een (levens)vraagje? Is helder, eenvoudig in gebruik en zeer goed toepasbaar in het coachend en vraaggericht werken. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kaartset? Nog even geduld, want half december rollen de kleurrijke, betaalbare, professionele sets van de drukpers. We houden je op de hoogte!

Alle mensen, jong en oud(er) stellen voortdurend vragen. Sommige zijn niet
alledaags en raken levensthema’s zoals liefde, dood, identiteit, natuur, geloof, goed en kwaad, mooi en lelijk. Dit soort vragen noemen we levensvragen. Vragen waarop je niet direct een eenduidig antwoord kunt geven, maar die je wel tot nadenken stemmen. Je vraagt je af… ‘Wat is voor mij een goed leven?’ en ‘Hoe geef ik zelf mijn leven vorm?

Share your thoughts