Als ouders kun je met jouw kind bij het Levenskunstatelier terecht voor oplossingsgerichte, creatieve kindercoaching in groepsverband. Afhankelijk van de hulpvraag werken we, op basis van de socratische methode, aan ‘de zes basisvaardigheden van levenskunst’. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het vergroten van het zelfvertrouwen, het versterken van de mentale weerbaarheid of het leren omgaan met uiteenlopende uitdagingen die het dagelijks leven biedt.

Levenskunstatelier biedt aan

Kindercoaching

Een laagdrempelige en creatieve kindercoaching voor de mentale weerbaarheid van jouw kind.

Socrates

‘Socrates Vraagt Maar Raak!’ is een praktisch, filosofisch denk-doe-boek met ​27 levensvragen en unieke illustraties ​​dat jong en oud(er) aan het denken zet.

Aristoteles

‘Aristoteles Bouwt Verhalen’ is een praktisch denk-doe-boek met 54 kleurrijk geïllustreerde kaarten die kinderen helpen hun persoonlijke verhaal in beeld te brengen.

Een levensvraagje

‘Even een Levensvraagje?’ is een verrassend, inspirerend en filosofisch spel over levensvragen, dat jong en oud(er) tot nadenken stemt over hoe je in het leven staat.

Kinderen leren de ‘zes basisvaardigheden van levenskunst’ te ontwikkelen, door inzet van creativiteit met hart, hoofd en handen

Nieuwsgierig geworden

en wil je meer weten?