Visual Storytelling

In onze huidige social media cultuur willen we vooral het authentieke van de ander zien. We willen dit het liefst ervaren en eigenlijk ook kunnen voelen. Hiervoor is visual storytelling een prachtige toepassing. Visual storytelling biedt de mogelijkheid jouw wereld te visualiseren en eveneens te voorzien van een verhaal.

Beeldende verhalen overheersen in het social media-landschap. En het mooie is, het Levenskunstatelier maakt het makkelijk voor je. Als visual storyteller ben ik namelijk altijd op zoek naar verhalen. Het maakt niet uit of dit nu van een event, een bedrijf, een persoon of van mezelf is.

Tijdens deze unieke masterclass leer jij als professional:

Mijn uitgangspunt is simpel. Jij vertelt je verhaal en ik breng het voor je in beeld. Echter, visual storytelling is meer dan een verhaal vertellen in beelden, want jij weet wat je wilt overbrengen, maar begrijpt de kijker dit ook? Zitten jullie wel op dezelfde golflengte? Doordat ik unieke illustraties met korte,  eenvoudige teksten weet te combineren, ontstaat een authentieke ‘visual story’ als eindresultaat. Jouw persoonlijke verhaal kun je nu gemakkelijk delen met je eigen doelgroep. Denk hierbij aan je website, in presentaties, op Youtube en op platformen als Instagram, Facebook en Pinterest.

Zo werkt het:

Stap 1: ‘in gedachten’

Schriftelijke intake

Stap 2: ‘in woord’

Eerste verhaallijn + check

Stap 3: ‘in beeld’

Ruwe schets + check

Stap 4: ‘in beweging’

Eindproduct van jouw verhaal!

Nieuwsgierig geworden

en wil je meer weten?